Avaya One X Agent, Avaya One X Communicator gecertificeerde headsets. Testen en beoordelingen


Beoordelingen van Avaya One X Agent, Avaya One X Communicator Certified en compatibele headsets.

Mogelijk was het je opgevallen dat Avaya 2 verschillende softphones in het One X-platform heeft, de One X Agent en de One X Communicator, en had je je afgevraagd wat het verschil is tussen die twee en welke headset het beste zal werken. Welnu, we zullen dit bespreken en de beste headset voor uw systeem aanbevelen.

De Avaya One X Communicator is ontworpen voor niet zo bekwaam personeel in een callcenter, bijvoorbeeld het management, omdat ze geen oproepen hoeven door te verbinden naar speciale toestellen of het volledige telefoonboek in een onderneming hoeven te gebruiken. In de Avaya One X Agent, zoals de naam al aangeeft, is deze ontworpen voor geschoolde callcentermedewerkers, aangezien ze alle telefoonboeken en extensies van iedereen moeten hebben, dus als ze een oproep moeten doorverbinden met een specifieke persoon voor een bepaald verzoek, kunnen ze kan het gesprek in de wacht zetten, het toestel bereiken om te controleren of de persoon beschikbaar is, een korte introductie geven van het gesprek in de wacht, het gesprek doorverbinden en doorverbinden. Alles binnen enkele minuten gedaan, de belangrijkste reden waarom ze vaardig moeten zijn in een callcenteromgeving.

Er zullen verschillende headsets zijn, met of zonder snoer, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. Een bedrade optie zou het meest kosteneffectief zijn, maar de gebruiker zal het grootste deel van de tijd aan het bureau moeten blijven, waardoor de beweging wordt beperkt, terwijl bij een draadloze optie de gebruiker meer mobiliteit kan hebben tegen een hogere prijs.

Jabra Evolve2 30 UC Mono USB-A-headset met snoer

Jabra Evolve2 30 UC Mono USB-A-headset met snoerWe beginnen met de Jabra Evolve2 30, dit is een van de nieuwste opties van Jabra met een mooie introductieprijs als een van de meest betaalbare opties met de Jabra-kwaliteit, met ruisonderdrukkende microfoon, ingebouwde volumeregelaars in de headset waardoor de gebruiker moduleer het volume, demp de microfoon, beantwoord en beëindig oproepen van de headset en ingebouwd in gesprek-licht dat oplicht wanneer in een gesprek, zodat de gebruiker mensen kan laten weten wanneer ze in gesprek zijn. Haal de jouwe HIER.

Plantronics Blackwire 5220 USB-A, 3,5 mm-headset, MS Skype-certificaatPlantronics Blackwire 5220 USB-A, 3,5 mm-headset, MS Skype-certificaat

Plantronics biedt zijn 5220-headset als optie aan voor gebruikers die op zoek zijn naar een stereogeluidskwaliteit die beide oren bedekt, de volumeregeling kan worden losgekoppeld van de headset en de headset kan worden gebruikt met elke smartphone of tablet via de 3,5 mm-aansluiting. Deze headset is ook gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven en Teams, dus gebruikers die zich zorgen maken over hun zorgen over Avaya en Teams, kunnen er zeker van zijn dat dit apparaat je niet in de steek zal laten. Bestel de jouwe HIER.

Poly Blackwire 8225 USB-A stereo bedrade headset

Poly Blackwire 8225 USB-A stereo bedrade headsetPoly, voorheen bekend als Plantronics, biedt de nieuwe 8225, een bedrade headset met actieve ruisonderdrukking, wat een aanbevolen optie is voor echt luide omgevingen. Poly biedt zijn nieuwe geavanceerde hybride actieve actieve ruisonderdrukking met 3 gradaties. Deze headset bevat een microfoonarm met Acoustic Fence-technologie en gesproken waarschuwingen, plus een ingebouwd in gesprek-lampje op de luidsprekerbehuizing die de online/in gespreksstatus aangeeft. Haal je HIER.

Jabra Evolve2 65 UC Mono Bluetooth USB-A-headset inclusief standaard

Jabra Evolve2 65 UC Mono Bluetooth USB-A-headset inclusief standaardJabra wordt geleverd met de Evolve2 65-headset als draadloze headset met een verbazingwekkende gesprekstijd van maximaal 37 uur op één keer opladen, waardoor het een echt goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een headset voor intensief gebruik tijdens gesprekken. Traagschuim verwelkomt de gebruiker omdat het een leuk detail is, ruisonderdrukkende microfoonarm met dempingsoptie door de boom omhoog of omlaag te brengen, ingebouwde volumeregelaars en ook bezetlicht. De gebruiker kan de headset meenemen voor onderweg en blijven gebruiken met een smartphone of tablet via Bluetooth. Bestel hier.

Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth USB draadloze headset

Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth USB draadloze headsetPlantronics biedt de 8200-headset aan, met een microfoonloze microfoon met 4 omnidirectionele microfoons met geavanceerde ruisonderdrukking. Ingebouwde actieve ruisonderdrukking in de dubbele luidsprekers met en over het oor, waardoor de headset het volledige oor kan bedekken en deze kan blijven gebruiken met een smartphone of tablet via Bluetooth of met het meegeleverde 3,5 mm-snoer, aangezien de 8200 kan worden gebruikt als een draadloze of bedrade headset, de 8200 biedt tot 24 uur continu gebruik. Haal je HIER.

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadsetPoly biedt zijn nieuwe Focus 2 aan in de Office-versie, die kan worden gebruikt met de computer, bureautelefoon en smartphone. Geavanceerde digitale hybride ANC met 3 gradaties, Acoustic Fence-microfoon en dempingsfunctie door de giek omhoog of omlaag te brengen. De headset kan aan beide kanten worden gedragen, waardoor het een leuke optie is voor mensen die de giek aan de linkerkant willen. Bereik tot 300 voet met slimme sensoren waarmee u oproepen kunt beantwoorden door gewoon de headset op te zetten. Bestel de jouwe HIER.

Deze genoemde headsets zijn volledig compatibel met beide softphones omdat ze worden geleverd met hun speciale USB-connectoren of dongles en ze hebben hun beschikbare hubs van Plantronics en Jabra waarmee de gebruiker volledige integratie van computer, headset en softphone heeft, wat belangrijk is voor de Remote Call Control, waarmee de gebruiker oproepen kan beantwoorden/beëindigen, de luidsprekers kan aanpassen en, als de applicatie dit ondersteunt, oproepen in de wacht kan zetten vanaf de headset, zodat het toetsenbord of de muis niet nodig is.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart