Headsets die kunnen worden gebruikt met zowel bureautelefoon als computer (en ook mobiele telefoon)

Met het toenemende aantal software dat via internet communiceert (VoIP-softphones), zoals Skype, Microsoft Lync, Skype for Business, enz., is dit een van de meest voorkomende vragen die we van onze klanten krijgen. “heb je een headset die zowel met een bureautelefoon als met een computer werkt?” Het antwoord is ja! Hier zijn enkele van onze best beoordeelde headsets met dubbele connectiviteit, zowel in de bedrade als draadloze modellen.

Bedrade headset:

  1. 1) Jabra Link 860 digitale versterker + elke Jabra QD-headset

De Jabra Link 860 is een versterker die kan worden aangesloten en heen en weer kan worden geschakeld tussen een pc en een bureautelefoon. Het wordt geleverd met een USB-kabel die zowel op een computer als op een kantoortelefoon kan worden aangesloten. U kunt schakelen tussen een computer en een bureautelefoon met een druk op de knop op de Jabra Link 860, zo eenvoudig is het.

2) Plantronics MDA100 QD Analoge Switch + elke PLANTRONICS QD HEADSETS

Dit is de Plantronics-versie. De Plantronics MDA100 biedt een schakelaar tussen pc-computer en uw bureautelefoon zoals Cisco, Avaya, Polycom, enz. Compatibel met alle belangrijke bureautelefoons. De MDA100 wordt geleverd met een USB-kabel, een RJ-9-kabel met een Quick Disconnect (QD)-verbinding te bevestigen met elke PLANTRONICS H-SERIE HEADSET. Wanneer het is aangesloten op de pc, is het compatibel met de meeste grote softphones van Microsoft, Avaya en Cisco.

Draadloze koptelefoons:

Plantronics Savi 8220 draadloze headset Binaural Savi 8200-serie (bureautelefoon, pc, mobiele telefoon) <= favoriet bij het personeel

De Plantronics Savi 8220 is de nieuwste draadloze headset met meerdere connectiviteit. Het is ook de meest geavanceerde headset die Plantronics ooit heeft ontwikkeld. Het heeft de ANC “actieve ruisonderdrukking” in de luidsprekers om het lawaai op kantoor te blokkeren, zodat u zich kunt concentreren. Tot nu toe heeft geen enkele andere Plantronics-headset voor bureautelefoons deze functie. Net als de andere draadloze headsets, heeft deze een ruisonderdrukkende microfoon om het geluid voor uw beller aan de andere kant te blokkeren. Bovendien kan de batterij, wanneer deze volledig is opgeladen, tot 13 uur meegaan bij een enkel gesprek (50 uur standby-tijd). U kunt tot 590 ft reizen in de perfecte omgeving. Toen we testten, gingen we ongeveer 150 ft in ons kantoor, omdat we veel muren, machines en cabines hebben. Het heeft zachte lederen oorkussens, dus het voelt zeer comfortabel aan om de hele dag te dragen. Solide constructie, het voelt niet alsof het de komende jaren uit elkaar zal vallen. Net als de andere Plantronics Savi-modellen schakel je eenvoudig tussen je bureautelefoon, computer en mobiele telefoon met een druk op de knop op de basis. Natuurlijk luister je ook naar stereomuziek als je niet aan het telefoneren bent. Deze headset is verreweg mijn favoriet van alle die ik heb getest. U kunt HIER gaan om te BESTELLEN

Plantronics Savi 8240 Office converteerbare draadloze headset (bureautelefoon, pc, mobiele telefoon)

Plantronics Savi 8240 Office converteerbare draadloze headset

De Plantronics Savi 8240 Office Wireless Headset is een van mijn favorieten die ik op mijn kantoor gebruik. Het is een draadloze headset met drievoudige connectiviteit. Hij kan niet alleen worden bevestigd aan uw bureautelefoon, maar kan ook worden bevestigd aan uw computer (via USB-kabel) en smartphone, zoals een Apple iPhone (via Bluetooth in de basis). Dus wanneer u op kantoor bent, kunt u dezelfde draadloze headset gebruiken voor uw bureautelefoon, computer of mobiele telefoon – zonder dat u van headset hoeft te wisselen. Het enige nadeel is dat je de draadloze headset niet mee kunt nemen en in je auto kunt gebruiken. De draadloze headset zelf is geen Bluetooth. het Bluetooth-signaal komt van de basis van de Savi 8240, niet van de headset. Ook moet u uw mobiele telefoon in de buurt van het basisstation laten om de draadloze headset te laten werken (Bluetooth heeft slechts een bereik van 30 voet). Het kan worden aangepast voor verschillende beltonen, dus wanneer uw telefoon (bureautelefoon, softphone of mobiele telefoon) overgaat, weet u wanneer de telefoon overgaat, wanneer u niet achter uw bureau zit. Biedt een nieuw en verbeterd bereik tot 590 ft on line of site, dankzij de draadloze DECT 6.0-technologie. Daarnaast neem je ook je telefoongesprekken op met de Plantronics Savi serie draadloze headset. Zie onze blog HIER over opnemen via draadloze headsets.

Jabra Engage 65 Mono draadloos headsetsysteem (alleen bureautelefoon en pc)

Jabra Engage 65 Mono draadloos headsetsysteem

Jabra Engage 65 Mono is een vervanger van de Jabra Pro 9450. Biedt dubbele connectiviteit en verbeterd draadloos bereik tot 150 meter. Het hecht aan zowel kantoortelefoon als een pc (via USB-poort). U kunt schakelen tussen bureautelefoon en computer met behulp van de knoppen aan de bovenkant van het Jabra Engage 65-basisstation en oproepen beantwoorden/beëindigen vanaf hetzelfde basisstation of vanaf de headset, wat u veelzijdigheid biedt bij het gebruik ervan. Als de headset volledig is opgeladen, heeft hij 13 uur gesprekstijd en 52 uur stand-by. Genoeg om elke werkdag door te komen zonder op te laden. Het heeft alle functies die u van een draadloze kantoorheadset mag verwachten: ruisonderdrukkende microfoon, 400 ft bereik, meerdere draagstijlen en digitale signaalverwerking. Ga HIER om te BESTELLEN

Jabra Engage 75 Mono draadloze hoofdtelefoon (bureautelefoon, pc, mobiele telefoon)

De Jabra Engage 75 is mijn tweede favoriet. Net als de Plantronics Savi-serie is het ook een draadloze headset met drievoudige connectiviteit. Hij wordt geleverd met alle kabels om verbinding te maken met een bureautelefoon, computer en mobiele telefoon via Bluetooth vanaf het basisstation. Bovendien heeft het een aanraakscherm dat u de huidige verbinding laat zien, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Het beschikt over de modernste noise blackout-technologie om achtergrondgeluid op kantoor te verminderen. De audiotransmissie is digitaal gecodeerd voor een veilig gesprek. Net als de Plantronics Savi komt het Bluetooth-signaal ook van het basisstation, dus je kunt de headset niet meenemen en als Bluetooth-headset gebruiken. Net als de Plantronics Savi 700-serie kun je de Jabra Engage 75 ook gebruiken om telefoongesprekken op te nemen. Ga HIER om te BESTELLEN. Zie ook de instructies hier over het opnemen van telefoongesprekken met een Plantronics draadloze headset

Poly Voyager 4220 Stereo Bluetooth-headset voor kantoor 2-weg USB-A

Een nieuwe toevoeging aan de opties is het Poly (Plantronics) Voyager 4220-kantoor. Dit is de meest veelzijdige headset die u met uw bureautelefoon en computer kunt gebruiken en het is ook Bluetooth (versie 5.0) voor u om te gebruiken met uw smartphone. Het is een bin-aurale headset die beide oren bedekt met grote zachte kunstleren oorkussens. Het heeft een draadloos bereik van 100 meter vanaf uw bureautelefoon of computer. Hifi-stereogeluid om naar muziek of een Bluetooth-mediaspeler te luisteren wanneer u niet aan het telefoneren bent. 12 uur gesprekstijd en 13 dagen stand-by batterijtijd. Super lichtgewicht (slechts 150 g) en het heeft ondersteuning voor Amazon Alexa en Tile. Ingebouwde bezet-verlichting waarschuwt de anderen om je heen, je bent in gesprek. Al deze functies maken het een zeer respectvolle optie op een draadloze headset, niet alleen voor gebruik met uw bureautelefoon, maar ook met uw computer. GA hier om te bestellen

Poly Voyager 4245 Office converteerbare Bluetooth-headset

Poly biedt de nieuwe 4245, die het bekende ontwerp van de CS540-headset gebruikt, inclusief de veelzijdigheid van schakelen

Poly Voyager 4245 Office converteerbare Bluetooth-headset

van hoofdband tot nekband tot oorhaak, in dit geval is deze headset te gebruiken met elke bureautelefoon, met een computer via USB-A en met je mobiele telefoon, het verschil tussen de eerder genoemde 4245 en de Savi 8240 is dat je de headset bij u en blijf deze onderweg met uw mobiele telefoon gebruiken, dit komt omdat dit apparaat een klasse 1 Bluetooth-headset is. Een ander leuk kenmerk van de 4245 is dat deze wordt beschouwd als een headset met onbeperkte gesprekstijd met een hot-swappable batterij, dit betekent dat de headset wordt geleverd met een extra batterij en een extra oplader, aangezien u de headset kunt meenemen, waardoor het handig is om extra stroom erop en in het geval dat je geen stroom meer hebt, kun je de batterij zelfs tijdens het gesprek vervangen, omdat de headset je wat tijd geeft om de volledig opgeladen batterij te plaatsen zonder het gesprek te verbreken. Haal de jouwe HIER.

Poly Savi 7310 Office Wireless Headset Mono, bureautelefoon en pc

Poly Savi 7310 Office Wireless Headset Mono, bureautelefoon en pc

Poly biedt de nieuwe Savi 7310 Office, dit is een draadloze DECT-headset die kan worden gebruikt met elke bureautelefoon en met vrijwel elke computer, omdat deze wordt geleverd met USB-A- en USB-C-connectoren. Een van de leuke kenmerken van dit specifieke apparaat is de 256-bits AES-codering, het hoogste DECT-beveiligingsniveau met militair niveau FIPS 140-2 dat vereist is voor sommige overheidsinstanties en op medisch gebied. Dankzij deze functie kan de 7310 tot 2 keer meer dichtheid hebben dan andere DECT-headsets, wat zich vertaalt in het dubbele van de 7310 op één kleine locatie zonder de prestaties van de andere te beïnvloeden, wat volledig wordt gewaardeerd in callcenters met een hoge dichtheid . Met een uitstekend bereik van maximaal 580 voet op zichtlijn, waardoor het ook een leuke optie is voor verder bereik. Microfoonarm met ruisonderdrukkende microfoon verbeterd met Poly Acoustic Fence-technologie die voldoet aan de specificaties van Microsoft Teams. Haal de jouwe HIER.

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

Poly biedt zijn nieuwe Focus 2 aan in een nieuwe variant, de Focus 2 Office, waarmee je hem kunt gebruiken met elke bureautelefoon, computer via USB-A en met je mobiele telefoon. In dit geval is de Focus 2 een stereoheadset die beide oren bedekt, met actieve ruisonderdrukkende luidsprekers met een nieuwe en verbeterde Digital Hybrid ANC-technologie, waarmee u het vereiste ANC-niveau kunt aanpassen aan de plaats waar u zich bevindt. Microfoonarm die aan beide zijden kan worden gedragen en aan beide zijden kan worden vastgehouden. We kunnen de Acoustic Fence ook in de microfoon vinden, omdat deze één microfoon naar buiten gebruikt om het achtergrondgeluid te verminderen en zich te concentreren op de stem van de gebruiker, waardoor deze kristalhelder wordt. Draai de giek omhoog en u kunt de microfoon dempen, en omlaag om het dempen weer op te heffen. Slimme sensoren waarmee je een oproep kunt beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten en muziek te pauzeren of te dempen door hem af te zetten. Ingebouwde bezetlichten aan beide zijden waarmee de gebruiker mensen kan laten weten wanneer ze aan het bellen zijn, aangezien ze vanuit elke hoek zichtbaar zijn, en met een bereik van maximaal 90 meter in het zicht dankzij de klasse 1 Bluetooth-connectiviteit. Bestel de jouwe HIER.

Er zijn nog enkele modellen, maar het is niet mogelijk om ze allemaal te noemen. Maar dit zijn de best beoordeelde headsets voor bureautelefoons en computers. Bel onze headset-experts op 877-999-3838 als u vragen heeft over deze headsets of andere Plantronics- of Jabra-headsets

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart