Beste 7 Plantronics (Poly)-headsets voor op kantoor, testen en recensies 2021

Gebruikersbeoordeling


3.83
(6 stemmen)

De kantoorheadset is uiteindelijk meer geworden dan alleen een behoefte, en ook meer dan alleen een geweldige technische gadget. Headsets zijn cruciaal geworden voor personen op het werk, personen die een radio, een mobiele telefoon of misschien een gewone telefoon bedienen. bedrijven en bedrijven over de hele wereld hebben ontdekt dat headsets belangrijk zijn voor werkmobiliteit en efficiëntie. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar draadloze headsets met de beste kwaliteit.

Telefoonheadsets zijn uiteindelijk zo cruciaal geworden voor de zakelijke productiviteit, omdat ze u in staat stellen om gratis te bewegen terwijl u telefoneert, en u kunt uw handen ook gebruiken voor verschillende andere belangrijke taken. Bedrijven kiezen de headset voor een groot aantal posities. Ze kunnen het gebruiken om klantenservicefuncties aan te bieden, voor leidinggevenden die veel aan de telefoon moeten zijn en meerdere taken moeten uitvoeren, tijdens het rijden of terwijl ze bij een klant zijn. Daarom is er een toenemende vraag naar de beste draadloze kantoorheadsets en naar de beste kwaliteit Bluetooth-headsets die momenteel op de markt zijn.

Plantronics is een van de topbedrijven als het gaat om het produceren van hoogwaardige draadloze headsets die op kantoor of bij u thuis kunnen worden gebruikt. Ze bevatten ultramoderne audio- en geluidstechnologie met een strak ontwerp, waardoor hun headsets een topkeuze zijn voor bedrijven en particuliere gebruikers.

Hier is een lijst met de beste 6 Plantronics-headsets voor op kantoor:

De Plantronics CS540 maakt deel uit van de Plantronics CS500 Plantronics CS540 draadloze headset, converteerbaar (C054, CO54)serie DECT-headsets. De CS540 is een headset in converteerbare stijl en heeft een oorhaak en een hoofdband over het hoofd, waardoor hij veelzijdig en comfortabel is voor elke gebruiker. Wordt geleverd met een ruisonderdrukkende microfoon die onderbrekingen door achtergrondgeluiden vermindert, en wordt beschouwd als een van de lichtste draadloze DECT-headsets op de markt met een gewicht van slechts 21 gram.

De beroemde leden van de CS-familie van Plantronics stellen met de Plantronics CS540 een nieuwe draadloze kwaliteitsstandaard vast voor interactie met vaste telefoons. De CS540 is de lichtste DECT-headset op de markt, heeft een gloednieuwe gestructureerde lay-out en ook verbeterde prestaties, allemaal met dezelfde betrouwbaarheid voor handsfree efficiëntie die de CS-headsets bijna tien jaar lang tot een bestseller heeft gemaakt.

De grotere verscheidenheid van deze Plantronics-headset zorgt voor optimale flexibiliteit, one-touch-bediening, energiebetrouwbaar energiebeheer en eenvoudige plug-and-talk-configuratie voor eenvoudiger gebruik en installatie. Ga hier om te kopen

Belangrijkste kenmerken:

 • Bereik tot 100 meter afstand voor maximale mobiliteit
 • Oproep met één druk op de knop beantwoorden/beëindigen, vol +/- en dempen
 • Eersteklas breedbandaudiokwaliteit
 • Conferentie met maximaal drie extra CS500- of Savi-headsets voor verbeterde samenwerking
 • Slim energiebeheersysteem optimaliseert voor bereik en gesprekstijd
 • Converteerbare draagstijl, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen

De onlangs geïntroduceerde Poly Savi 7320 vervangt de verouderde CS520XD en biedt een nieuwe en enorme verbetering ten opzichte van deze, waardoor het een hele mooie toevoeging is van Poly, voorheen bekend als Plantronics. De Savi 7320 is een stereoheadset met een verbeterd bereik tot 180 meter en biedt dankzij de 256 bit AES-codering, het hoogste DECT-beveiligingsniveau, het dubbele van de dichtheid op één locatie. De Savi 7320 wordt geleverd met extra grote oorschelpen, Poly Savi 7320 Office Stereo draadloze headset, bureautelefoon en pcruisonderdrukkende microfoon die achtergrondgeluiden minimaliseert, en tot 13 uur gesprekstijd, perfect voor gebruik op kantoor.

Opmerkelijk is dat de Savi 7320 niet alleen een headset voor een bureautelefoon is, maar ook de connectiviteit met een computer of laptop biedt, waardoor het een leuke optie is voor mensen die in callcenters zitten en webinars of Microsoft Team-vergaderingen moeten volgen en/of Zoom meetings, dat is een leuke feature die in een kantooropstelling gewaardeerd wordt. Bestel de jouwe HIER.

Belangrijkste kenmerken:

 • Dubbele connectiviteit, voor zowel bureautelefoon als pc of Mac
 • Zowel USB-A- als USB-C-kabel meegeleverd
 • 13 uur gesprekstijd, meer dan 50 uur stand-by
 • 256 bit AES-codering, het hoogste niveau DECT-beveiliging beschikbaar
 • Lange afstand roaming-bereik, tot 580 voet in zichtlijn

De EncorePro HW710 is de beste bedrade headset van Plantronics. Het heeft alles Plantronics hw710de toeters en bellen van een high-end headset, ongeacht het merk, zoals breedband (HD) audio-ondersteuning, kunstleren oorkussens, versterkte hoofdband om breuk te voorkomen. Bovendien heeft het een “intrekbare” microfoon voor een perfecte positionering voor uw mond voor die perfecte audio. De Plantronics HW710 heeft een Plantronics Quick Disconnect (QD) voor gebruik met vrijwel elke telefoon, mobiele telefoon en VoIP-softphone die u in uw kantoor heeft. (Bel voor de juiste QD-adapterkabel). Ga hier om te kopen

Belangrijkste kenmerken:

Plantronics Savi 8240 Office converteerbare draadloze headsetDe Plantronics Savi 8240 Office is een headset met één oor die drie verschillende draagstijlen heeft, een ruisonderdrukkende microfoon die onderbrekingen in het achtergrondgeluid vermindert, en ook drievoudige connectiviteit voor gebruik met bureau-, soft- en mobiele telefoons. De Plantronics Savi 8240 Office verandert de methode van gespreksefficiëntie op de werkplek. Met een driewegverbinding, gemakkelijk beheren en wisselen tussen COMPUTER-, bureautelefoon- en mobiele telefoongesprekken vanaf een enkele draadloze headset, is de Plantronics Savi 8240 de ultieme headset voor multitasking en mobiliteit op kantoor.

Met een gloednieuwe verwisselbare headset heeft Plantronics de lichtste DECT-headset op de markt toegevoegd aan onze reeks gebruiksstijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. De Plantronics Savi 8240-headsets zijn geoptimaliseerd voor Unified Communications en hebben de mogelijkheid om uw status bij te werken naar ‘bezet’ op pc, mobiel of zelfs vaste telefoongesprekken, zodat collega’s uw bereikbaarheid kunnen zien en ervoor zorgen dat u ononderbroken gesprekken en conferenties krijgt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Stuurt oproepen automatisch door naar de mobiele telefoon of headset – welk apparaat ook binnen handbereik is
 • UC-aanwezigheid wordt automatisch bijgewerkt tijdens een pc-, mobiel- of bureautelefoongesprek
 • Energiezuinig adaptief voedingssysteem optimaliseert voor bereik en gesprekstijd
 • Ruisonderdrukkende microfoon vermindert onderbrekingen door achtergrondgeluiden
 • Verbeterde digitale signaalverwerking (DSP) zorgt voor natuurlijkere stemgeluiden
 • Spraakgestuurde DECT-technologie elimineert Wi-Fi-interferentie
 • Conferentie met maximaal drie extra headsets en gasten kunnen doorgaan via meerdere gesprekken
Savi 8220

De Platronics Savi 8220 is de nieuwste toevoeging aan de Plantronics draadloze headsets. Het is de verbeterde versie van de Plantronics Savi 700-serie. De grootste verbeteringen zijn de langere levensduur van de batterij en actieve ruisonderdrukkende oortelefoons. De oortelefoons blokkeren nu achtergrondgeluiden voor de gebruiker. Als u zich in een luide omgeving bevindt, zoals de meeste kantoren, is dit een geweldige headset. Je kunt de actieve ruisonderdrukking in- en uitschakelen. Geweldige ruisonderdrukkende microfoon en geweldige geluidskwaliteit en kan worden aangesloten op 3 apparaten (bureautelefoon, computer, mobiele telefoon). Deze headset is ook compatibel met een luisterspoel-hoortoestel. Klik hier om nu te kopen.

 • 13 uur gesprekstijd 50 uur stand-by
 • 590ft zichtlijnbereik
 • Drievoudige connectiviteit
 • Compatibel met luisterspoel hoortoestel
 • Actieve ruisonderdrukking

De nieuwe Poly Savi 7210 Office is de recente toevoeging van Poly, voorheen bekend als Plantronics, met een gesprekstijd tot 12 uur en tot 50 uur stand-by op een enkele lading, een ruisonderdrukkende microfoon en een groot bereik van draadloze DECT-frequenties met maximaal 400ft op de lijn van de site. U kunt tot 4 headsets op één basisstation vergaderen, dankzij de eenvoudige vergaderconfiguratie. Lichtgewicht headsetset met 104g , waardoor het een van de beste opties is voor callcentergebruikers die op zoek zijn naar een draadloze oplossing. Het basisstation wordt geleverd met een ingebouwde oplaadindicator, waardoor de gebruiker weet wanneer de headset volledig is opgeladen, zodat hij gerust kan zijn dat de headset klaar is voor gebruik. Verstelbare hoofdband waarmee de gebruiker in elke hoofdmaat past en de flexibele microfoon stelt de gebruiker in staat om hem rechts of links van het hoofd te dragen. Afstandsbedieningsadapters compatibel. Klik hier om nu te kopen.

 • 12 uur gesprekstijd
 • 400 ft zichtlijn draadloos bereik
 • 64-bits AES-codering.
 • Gewicht 104g
 • Ruisonderdrukkende microfoon

De nieuwste toevoeging van Poly komt in de vorm van de Voyager Focus 2 Office, dat is een klasse 1 Bluetooth-headset die kan worden gebruikt met uw bureautelefoon, computer en smartphone met een bereik tot 100 voet, waarmee u zelfs kunt neem de headset mee en blijf hem gebruiken met

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

uw smartphone. De nieuwste Active Noise Cancelling-technologie met drie niveaus dankzij de Advance Digital Hybrid Active Noise Cancelling (ANC), waarmee de gebruiker deze afhankelijk van de locatie kan aanpassen. Microfoonarm met Acoustic Fence-technologie die het achtergrondgeluid vermindert met behulp van een speciale microfoon naar buiten gericht die de andere 2 microfoons die naar de gebruiker gericht zijn helpt om het volume te compenseren dat nodig is op de stem van de gebruiker om de beste geluidskwaliteit te krijgen, en daarbovenop je hebt de mute-functie die dempt door de arm omhoog te brengen en de mute-functie weer op te heffen door hem naar beneden te brengen. Slimme sensoren waarmee de gebruiker een oproep kan beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten en muziek te dempen of te pauzeren tijdens het streamen door hem af te zetten. Klik hier om nu te kopen.

 • 19 uur gesprekstijd
 • Drievoudige connectiviteit: maakt verbinding met bureautelefoon, pc via USB-A-kabel en een mobiele Bluetooth-telefoon
 • Microfoonarm die aan beide kanten kan worden gedragen en de locatie van de R/L-stereo behoudt.
 • Online bezet-indicator waarschuwt anderen wanneer u in gesprek bent
 • Actieve ruisonderdrukkende (ANC) microfoons, 3 niveaus van geavanceerde digitale hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart