Nuance Dragon natuurlijk sprekende gecertificeerde headsets

Gebruikt u Dragon Naturally Speaking toewijdingssoftware? Op zoek naar een compatibele headset en de meest nauwkeurige spraakherkenningsheadsets voor Dragon NaturallySpeaking? Eerst moet u beslissen of u een draadloze of bedrade headset wilt gebruiken. Meestal gaat het om een ​​prijsverschil van $ 100. Met een draadloze headset heb je de vrijheid om draadloos weg te lopen van je computer (of laptop) en te spreken tot op 90 meter afstand zonder dat er kabels aan vast zitten. De draadloze headset van tegenwoordig is net zo duidelijk als alle bedrade headsets. Nuance heeft veel headsets grondig getest en dienovereenkomstig beoordeeld met een nauwkeurigheidsschaal (in drakenscores). Enkele van onze aanbevolen headsets en mijn favoriete keuzes voor Dragon Naturally Speaking (allemaal met de 5-draak nauwkeurigheidsbeoordelingen).

Plantronics bedrade Dragon-gecertificeerde headsets:

Plantronics Blackwire 5210 USB, 3,5 mm-headset, Microsoft Skype

  • Instapniveau voor een bedrade headset met flexibiliteit voor gebruik via USB of 3,5 mm jack

Plantronics Blackwire 5210 USB, 3,5 mm-headset, Microsoft Skype

Poly Blackwire 8225 USB-A stereo bedrade headset (favoriet van het personeel)

Een van de nieuwere headsets van Poly, voorheen bekend als Plantronics, hebben we getest. Het is de enige bedrade USB-headset met actieve ruisonderdrukkende luidsprekers en de nieuwe Acoustic Fence-technologie in de microfoonarm.

Poly Blackwire 8225 USB-A stereo bedrade headset

Plantronics draadloos Dragon-gecertificeerd Koptelefoons:

Poly Voyager Focus 2 UC USB-A Bluetooth-stereo met oplaadstandaard

Poly biedt de nieuwe Focus 2 met geavanceerde digitale hybride actieve ruisonderdrukking, met 3 niveaus van ANC, Acoustic Fence-technologie in de microfoonarm met dempfunctie door de microfoonarm omhoog te brengen en het dempen op te heffen door hem naar beneden te trekken.

Poly Voyager Focus 2 UC USB-A Bluetooth-stereo met oplaadstandaard

Plantronics Savi 8240 UC draadloze USB-headset

Als je niet kunt beslissen hoe je de headset wilt dragen, is het model iets voor jou. het komt in 3 verschillende stijlen in de doos. U kunt dus op elk moment overschakelen naar een van hen. Het is heel erg licht van gewicht.

Plantronics Savi 8240 UC draadloze USB-headset

Plantronics Voyager 4210 UC Bluetooth Mono USB-headset

Je kunt hem ook aan je mobiele telefoon koppelen en overal mee naartoe nemen als je hem niet gebruikt met Dragon op de computer

Plantronics Voyager 4220 UC Bluetooth stereo USB-headset

Dit is de versie met dubbele oren die uitstekend stereogeluid biedt voor muziek en mobiele Bluetooth-telefoons, om naar muziek te luisteren of naar andere streaming-inhoud te luisteren wanneer u deze niet met Dragon gebruikt.

Jabra met snoer Dragon-gecertificeerd Koptelefoons:

Jabra Evolve2 30 UC Stereo USB-A-headset met snoer

Betaalbare kwaliteit bedrade headset van Jabra. Ingebouwde bedieningselementen in de headset, kunstleren oorkussens met traagschuim en ingebouwd druklicht. solide gebouwde headset met 2 jaar garantie

Jabra Evolve2 30 UC Stereo USB-A-headset met snoer

Jabra Evolve2 40 UC Mono USB-A Wire Headset

Grotere oorschelpen dan de vorige, traagschuim en meer opvallend druk licht. Dempfunctie waarmee de microfoon kan worden gedempt door de giek omhoog te zwaaien en het dempen weer op te heffen door hem omlaag te brengen, met ingebouwde volume- en oproepbediening in de headset in plaats van in de kabel.

Jabra Evolve2 40 UC Mono USB-A Wire Headset

Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB-A-headset met snoer

Dezelfde functies als de mono, maar in de versie met dubbele oren

Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB-A-headset met snoer

Jabra Biz 2400 II Duo USB/Bluetooth stereo pc-headset

Top van de lijn Jabra bedrade USB-headset gecertificeerd voor Dragon. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, inclusief Kevlar versterkte kabel, gouden connectoren. 3 jaar garantie.

Jabra draadloos Dragon-gecertificeerd Koptelefoons:

Jabra Evolve2 65 UC Stereo Bluetooth draadloze USB-A-headset – (personeelskeuze)

De Jabra Evolve2 65 is de nieuwste en beste van alle draadloze headsets. Het heeft maar liefst 37 uur batterijduur wanneer het volledig is opgeladen. Grote luidsprekers van 40 mm helpen u achtergrondgeluiden weg te filteren. Bezetlicht om mensen om je heen te veranderen wanneer je aan het bellen bent of bezet bent. 2 jaar garantie, Jabra zal de headset vervangen als deze binnen de 2 jaar defect raakt.

Jabra Evolve2 65 UC Stereo Bluetooth draadloze USB-A-headsetJabra EVOLVE 75 UC Stereo Bluetooth USB-headset

De top van de lijn Jabra USB draadloze headset, het heeft het allemaal. Actieve ruisonderdrukking. maak verbinding met zowel Computer for Dragon en het is ook Bluetooth om te koppelen met elke smartphone of Bluetooth-apparaat.

Bel voor meer hulp of vragen naar Headsetplus.com op 877-999-3838 en we helpen u graag verder of beantwoorden al uw vragen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart