Review Bose 700 UC-hoofdtelefoon met USB-adapter Uitgebreide review


Bose is een bekend merk voor consumentenproducten zoals home-luidsprekers, soundbars, hoofdtelefoons en oordopjes en betreedt nu het UC-veld met zijn 700 UC-model en zal het vandaag beoordelen en vergelijken met andere vergelijkbare opties.

De Bose 700 UC lijkt veel op zijn broer, de Bose Noise Cancelling Headphones 700, met dit gezegd zijnde, het heeft een mooi en discreet ontwerp dat veel mensen leuk vinden, vooral tijdens het reizen, omdat het het oor in een comfortabele stijl bedekt en Active Nosie heeft Annuleren, waardoor de gebruiker het meeste geluid om zich heen kan blokkeren, echt gewaardeerd in een vliegtuig met huilende baby’s. We kunnen een ingebouwde microfoon in de oorschelpen vinden die als een boomloze stijl wordt beschouwd, dus geeft de gebruiker een vrijheidsgevoel door niet altijd een microfoonboom vooraan te hebben.

Bose 700 UC Bluetooth Hoofdtelefoon USB-A, Zwart (geen retour)

De Bose 700 UC wordt geleverd met zijn Bluetooth-dongle, zodat u hem met elke computer via USB-A kunt gebruiken, en is om dezelfde reden gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams en compatibel met Zoom. De headset heeft een batterijduur van 20 uur in één keer volledig opladen en een volledige oplaadtijd van 2 en een half uur. Het ontwerp is onberispelijk en zeer discreet, de headset heeft 3 fysieke knoppen die later zullen worden besproken, maar geen van deze zijn voor functies zoals oproepen beantwoorden/beëindigen of volumeregeling, die komen aan de zijkant van de headset als de Bose 700 UC maakt gebruik van echte aanraaksensoren aan de rechterkant, dus als u bijvoorbeeld een oproep wilt beantwoorden of beëindigen of een nummer wilt afspelen/pauzeren, tikt u gewoon op de rechterkant, verhoogt of verlaagt u het volume door eenvoudig omhoog of omlaag te vegen.

Bose 700 UC Bluetooth Koptelefoon USB-A, Zilver (geen retour)

Wanneer de Bose 700 UC niet is gekoppeld aan de USB Link, kun je toegang krijgen tot de ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa om de muziek en functies van je smartphone te bedienen. U kunt de headset gebruiken als draadloze of bedrade headset, de Bose 700 UC is te gebruiken met een USB-C naar USB-A kabel en te gebruiken met de computer wanneer Bluetooth geen optie is, of met een adapter van 2,5 mm naar 3,5 mm voor elke smartphone met een 3,5 mm-aansluiting. De Active Nosie Canceling-bedieningselementen bevinden zich aan de onderkant van de headset aan de rechterkant, er zullen er twee zijn, aangezien de Bose 700 UC 11 verschillende ANC-niveaus biedt, zodat de gebruiker kan kiezen hoeveel Noise Canceling hij wil gebruiken in de omgeving. Aan de linkerkant bevindt zich een speciale toets die wordt gebruikt voor het activeren van de genoemde assistenten of om de gespreksmodus in te schakelen, hierdoor kan de gebruiker een gesprek voeren met een persoon zonder de headset af te zetten.

De Bose 700 UC heeft een echte concurrentie in zicht en we zullen het hierna met hen vergelijken.

Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth USB draadloze headsetDe Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth draadloze USB-headset is een van de grote jongens die bekend staat om zijn Nosie-annulerende microfoons en integratie en ondersteuning met de meeste zachte telefoons op de markt, waardoor het een van de grootste pluspunten is ten opzichte van de 700 UC. Nadeel is dat de 8200 UC de leeftijd van dezelfde headset heeft, aangezien deze al een tijdje uit is en het ontwerp je kan vertellen dat er behoefte is aan een nieuw ontwerp in vergelijking met de 700 UC.

EPOS Sennheiser Adapt 660 UC Bluetooth-headset USB-A, MS TeamsEPOS Sennheiser Adapt 660 UC Bluetooth-headset USB-A, MS Teams biedt een gesprekstijd van 30 uur, wat een voordeel is ten opzichte van de Bose 700 UC, omdat het een batterijduur van 20 uur biedt, waardoor het een beetje twijfelt of je de headset de hele dag door. Het nadeel dat we op de EPOS kunnen opmerken, is dat het ontwerp nog steeds een beetje te omvangrijk is, aangezien de 700 UC een discreter en eleganter ontwerp is, speciaal voor straatvechters die discreet willen zijn tijdens een gesprek.

Jabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth USB-A Headset, zwartJabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth USB-A-headset bevalt mij persoonlijk, biedt u een microfoonarm die kan worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is, omdat mensen soms niet het vertrouwen hebben in microfoon-headsets zonder microfoon, en omdat deze een ingebouwde drukke licht dat handig is bij het werken in een open kantooromgeving, en dat zou een van zijn eigen nadelen zijn, omdat mensen discreet willen zijn tijdens een oproep, iedereen kan het licht opmerken en we vallen in het omvangrijke ontwerp dat de 700 UC blijft domineren op dat veld.

Lees HIER meer over de nieuwe Bose 700 UC.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart