Poly CA22CD, Plantronics CA12CD-S, wat is het verschil?


De nieuwe Poly CA22CD versus Plantronics CA12CD-S. Wat is het verschil?

VS Poly CA22CD-SC PTT draadloze adapter Single Channel (geen retour)

Poly heeft onlangs de nieuwe CA22CD PTT-adapters, ter vervanging van de oude verouderde CA-12CD-S die veel wordt gebruikt en bekend is voor dispatchers en luchtvaartcontrollers. Met het nieuwe en verbeterde ontwerp van de basis komt er een aantal belangrijke veranderingen die we van tevoren zullen noemen.

De oude CA12CD-S heeft een coderings-DECT van 64 bit, terwijl de nieuwe CA22Cd nu een hogere DECT-codering van 256-bits heeft, die voldoet aan de hoogste DECT-beveiligingsstap C, wat betekent dat deze een goedgekeurde militaire graad heeft, waardoor het veiliger is om gebruik in luchtvaart- en missiekritieke productgroepen. Geeft gemoedsrust en met een tirade van maximaal 30 meter, kristalheldere geluidskwaliteit die is afgestemd op spraakcommunicatie.

Het nieuwe en frisse ontwerp van de basiseenheid wordt verwelkomd met meer intuïtieve volumeregelingen en een betere locatie van de LED’s voor de oplaadstatus van de batterij en PTT. De CA22CD wordt net als de oude CA12CD-S geleverd met een extra batterij die goed in de basiseenheid past en deze opgeladen houdt en klaar is om te worden vervangen. Poly CA22CD-SC PTT draadloze adapter Single Channel (geen retour)

Een voordeel van de CA22CD is dat coördinatoren nog steeds hun oude H-Series Headsets kunnen gebruiken, waardoor de overgang van de oude naar de nieuwe gemakkelijker wordt. Plantronics HW520 EncorePro ruisonderdrukkende binaurale headset HACJe kunt ze HIER krijgen.

Nu is de CA22CD verkrijgbaar in 2 versies, de CA22CD-SC die een enkel kanaal is en de natuurlijke vervanging van de CA12CD-S, die wordt geleverd met de PJ-7-connector als degene die hij vervangt en waarmee u de QD-headsets van Poly kunt gebruiken. En nu wordt hij geleverd met CA22CD-DC, wat een Dual Rx Channel-configuratie-eenheid is. De CA22CD-DC kan ook als een enkel kanaal werken en werkt alleen met Poly’s Dual Channel Headsets, omdat deze een speciale aansluiting TA6FLX-aansluiting QD heeft. Koop deze speciale headset HIER.

Plantronics HW261N-DC SupraPlus Dual Channel Headset TA6MLEen andere verbetering ten opzichte van de oude unit is de nieuwe USB-mogelijkheid, de basis wordt nu geleverd met een micro-USB-poort aan de achterkant en kan via USB-A op een computer worden aangesloten met behulp van de optionele USB-adapter die HIER kan worden besteld. Dit is een grote verbetering omdat er nu minder onderdelen nodig zijn om het te gebruiken met een computer zoals het oude model dat het vervangt, en bovendien is een van de kenmerken van deze nieuwe toevoeging de geserialiseerde USB “vriendelijke naam” (geprogrammeerd in de fabriek ) voor gemakkelijke identificatie van meerdere CA22CD’s die op dezelfde host-pc zijn aangesloten.

Een nieuwe verbetering ten opzichte van het laatste model is de nieuwe PTT-latentie die is verbeterd en teruggebracht tot nu slechts 36 milliseconden, wat gebruikers dankbaar zullen waarderen. Een belangrijk kenmerk dat nu in de nieuwe unit wordt gevonden, is de beveiligde spraakbediening (geprogrammeerd in de fabriek), waarbij de microfoon standaard wordt gedempt totdat de PTT-knop wordt ingedrukt, dus het is niet nodig om deze te programmeren en klaar om eenvoudig aan te sluiten en af ​​te spelen . Poly CA22CD-DC PTT Draadloze Adapter Dual Channel (geen retour)

Bestel HIER uw nieuwe CA12CD-SC enkelkanaals headset PTT-adapter.

Of als u uw CA22CD-DC dual-channel headsetadapter wilt hebben, klik dan HIER en koop uw TA6ML dual-channel headset HIER.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart