Plantronics/Jabra Hearing Aid Compatible (HAC)-headsets voor kantoortelefoon of pc-softphone


Plantronics/Jabra Hearing Aid Compatible (HAC)-headsets voor kantoortelefoons en computersoftphones:

Bijna 16% van de volwassenen lijdt aan gehoorverlies. In Europa heeft ongeveer 71 miljoen van de werkende bevolking een gehoorverlies van meer dan 25 dB. Hier is hoe HeadsetPlus.com kan helpen:

Veel hoortoestellen hebben tegenwoordig EIA 504 standaard luisterspoelen (sommige noemen ze t-switch of t-coil). Luisterspoelen worden gebruikt in plaats van de microfoon om geluid op te vangen van een magnetische bron, zoals een telefoonhoorn. Luisterspoelen elimineren ook feedback en verminderen achtergrondgeluid. Alle vaste telefoons (en sommige mobiele telefoons) zijn wettelijk verplicht om luisterspoel-compatibel te zijn.

Plantronics EncorePro-headsets model HW510, HW520 zijn speciale headsets die zijn uitgerust met HAC-luisterspoelluidsprekers en daarom zenden ze zeer hoge niveaus van magnetische energie uit. Deze headsets zijn compatibel met AHO- en ITE-hulpmiddelen, op voorwaarde dat ze natuurlijk een ingebouwde luisterspoel hebben.

Plantronics H251H, H261H HAC-headsets worden stopgezet – zie nieuwe modellen hieronder:

Plantronics HW510V EncorePro VoiceTubeGebouwd met magnetische luidsprekers die compatibel zijn met speciale hoortoestellen en werken doorgaans beter met luisterspoel (T-coil) hoortoestellen. Het is de directe vervanging voor Plantronics H251H. Je kunt het HIER bestellen

Plantronics HW520V EncorePro binaurale VoiceTube-headset Ontworpen met speciale HAC-luidsprekers en dubbele luidsprekers, werken doorgaans beter met luisterspoel (T-Coil) hoortoestellen. HW520V is een directe vervanging voor het vorige model Plantronics H261H. Je kunt het hier bestellen

Plantronics HW510 EncorePro 510 ruisonderdrukkende headset

De Plantronics HW510 heeft dezelfde headset als de HW510V, maar dan met een ruisonderdrukkende microfoon om het ongewenste kantoorgeluid buiten te sluiten. De HW510 is ook uitgerust met de HAC-luidsprekers met magnetische energie die T-coil-hoortoestellen ondersteunen. Bestel het hier

Plantronics HW520 EncorePro ruisonderdrukkende binaurale headset – (mijn aanbeveling)

HW520 is de binaurale (dual ear) versie van de EncorePro hoortoestel (Telecoil) compatibele headset. Ik raad het binaurale model ten zeerste aan voor iedereen die hoortoestellen draagt, omdat het twee luidsprekers voor beide oren en een microfoon met ruisonderdrukking heeft. Bestel hem hier

Als u zich in een rumoerig kantoor bevindt, raden we u aan Plantronics Circumaural Leather Ear Cushions toe te voegen, zodat de headset uw oren “omringt”, het eindresultaat van de Plantronics HW520 ziet er ongeveer zo uit:

Opmerking: Deze Plantronics-headsets hebben de Plantronics M22 Vista-versterker nodig om te werken (behalve voor telefoons met headset-aansluitingen, waarvoor alleen een Plantronics-onderkabel nodig is, vraag naar compatibiliteit).

DRAADLOZE

De nieuwste Plantronics Savi 7210, Savi 8210 (enkel oor) en Savi 7220, Savi 8220 (dubbel oor) draadloze headset zijn ook compatibel met hoortoestellen (luisterspoel). Het heeft “actieve ruisonderdrukkende” luidsprekers op de Savi 8220 om alleen kantoorgeluid te blokkeren, zodat u zich kunt concentreren op uw telefoongesprek en een ruisonderdrukkende microfoon zodat de beller aan de andere kant u duidelijk kan horen zonder al het achtergrondgeluid. De Savi 8210 en 8220 kunnen worden gebruikt voor 3 verschillende apparaten (desktop telefoon, computer en Bluetooth mobiele telefoon), schakel eenvoudig tussen de 3 apparaten met een druk op de knop. Plantronics, Savi 7210, Savi 8210, Savi 7220, Savi 8220 zijn beide compatibel met vrijwel elke desktop-kantoortelefoon. De Savi 8220 is ook een geweldige muziekkoptelefoon als je op kantoor bent (stream vanaf de pc of je smartphone).

Plantronics Savi 8210 draadloze hoofdtelefoon mono, Savi 8200

Plantronics Savi 8220 draadloze headset Stereofonisch Savi 8200-serie

Poly (Plantronics) Savi 7210 draadloze Office-headset, monostijlPoly (Plantronics) Savi 7210 draadloze Office-headset, monostijl

Poly (Plantronics) Savi 7220 Office draadloze hoofdtelefoon Stereo

Poly (Plantronics) Savi 7220 Office draadloze hoofdtelefoon Stereo

Andere Plantronics-headsets zijn niet compatibel met HAC-hoortoestellen omdat ze niet voldoen aan de EIA 504-norm en elektronisch incompatibel zijn.

Jabra/GN-headsets die compatibel zijn met hoortoestellen met snoer (compatibel met luisterspoel):

GN 2125 Ruisonderdrukkende luisterspoel-headset voor slechthorenden – Dit is de enige Jabra luisterspoel-compatibele headset. Het heeft een ruisonderdrukkende microfoon, waar de Plantronics-modellen dat niet hebben. Deze headset is hier te zien voor meer details.

Opmerking: Jabra headset vereist een GN Netcom 8000-versterker (aanbevolen). Voor telefoons met ingebouwde headset-poorten (bijv. Nortel, NEC, Cisco) is een versterker niet nodig, u hebt alleen de GN Netcom 1200 Smart Cord

Als u op een computer werkt en een softphone gebruikt, maakt Plantronics ook hoortoestelcompatibele pc-headsets met USB-aansluiting.

Plantronics EncorePro HW515 USB-headset UC, HACDe Plantronics HW515 USB-headset is ook compatibel met luisterspoel voor hoortoestellen en is gemaakt van composietmateriaal, waardoor hij zeer licht en duurzaam is, slechts 52 g. Digitale breedbandaudio, zodat uw spraakoverdracht natuurlijker klinkt. Wordt geleverd met in-line bedieningselementen voor volume, demping, enz. Microsoft Skype for Business gecertificeerd.. Volledige garantie van 2 jaar, zeer hoge kwaliteit.

Plantronics EncorePro HW525 USB-headset UC, HAC

Plantronics HW525 is de binaurale (dual ear) versie van de USB-headset. Als u zich in een druk callcenter bevindt. deze headset bedekt beide oren, zodat u zich kunt concentreren op het gesprek. Het heeft ook in-line bedieningselementen voor het beantwoorden/beëindigen van oproepen, het volume en dempen. zachte oorkussens voor dagelijks gebruik. Volledig verstelbaar voor een perfecte pasvorm, ongeacht je hoofdmaat. Breedband “stereo”-geluid voor uw telefoongesprekken of zelfs muziek wanneer u niet aan het telefoneren bent.

Plantronics C3220 Blackwire stereo USB-headset MS Skype

Plantronics Blackwire 3220 is een betaalbare HAC-compatibele USB-headset voor hoortoestellen. Super lichtgewicht voor dagelijks gebruik. Over het hoofd “stereo” dubbele oorstijl. Breedbandaudio voor de beste geluidsoverdracht. Oorkussens van zacht schuim. Ruisonderdrukkende microfoon om ongewenst achtergrondgeluid te blokkeren. Als je een Macbook of pc/laptop met een USB-C-poort hebt, is er ook de USB-C-versie van deze headset: Plantronics 3220 Blackwire USB-C Plantronics C3220 Blackwire stereo USB-headset MS Skype

Plantronics Blackwire 5210 Mono USB, 3,5 mm-headset, Microsoft Skype

Plantronics Blackwire 5210 USB-headset heeft het allemaal. De Blackwire 5210 is niet alleen compatibel met een luisterspoel, maar ook compatibel met alle belangrijke softphones, de meeste smartphones (met de 3,5 mm-aansluiting) en Microsoft Skype for Business-gecertificeerd. Het heeft in-line bedieningselementen voor volume, oproepen beëindigen/beantwoorden en dempen. breedbandaudio voor de meest natuurlijke menselijke stem.

Poly 3320 Blackwire USB-A-stereoheadset

USB-C-versie: Poly 3320-M Blackwire USB-C-stereoheadset

Poly 3320 Blackwire USB-A-stereoheadset

Plantronics Blackwire 5220 binaurale computer USB met 3,5 mm-stekker

De Plantronics Blackwire 5220 USB is ook compatibel met een luisterspoel. Het wordt geleverd met een 3,5 mm-stekker voor gebruik op de meeste smartphones. Het is opvouwbaar en wordt geleverd met een draagtas, gemakkelijk voor op reis. Microsoft Skype for Business-gecertificeerde en zachte lederen oorkussens voor comfort. Het is een van de meest populaire allround computerheadsets.

Plantronics Blackwire 7225 USB-stereo-headset met snoer, zwart

De nieuwste toevoeging aan de luisterspoel-compatibele headsets is de Plantronics Blackwire 7225, deze bedrade USB-headset wordt geleverd met actieve ruisonderdrukking, 4 ingebouwde microfoons in de oorschelpen met digitale signaalverwerking om een ​​natuurlijk stemgeluid te leveren. Gecertificeerd voor Major UC-toepassingen, heeft een ingebouwde bezetlamp in de USB-stekker en een zachte reisetui. Waardoor het een van de beste waarden is voor een bedrade headset met actieve ruisonderdrukking en compatibel met luisterspoel.

Poly Blackwire 8225 USB-A stereo bedrade headset

Poly (voorheen Plantronics) is de beste Blackwire 8225 USB-computerheadset met snoer. Ook een luisterspoel-hoortoestel dat compatibel is met de meeste grote merken luisterspoel-hoortoestellen. Het heeft verstelbare 180 draaibare luidsprekers, zodat het plat kan worden opgevouwen voor reizen of opslag. Gewatteerde kunstleren oorkussens voor dagelijks gebruik. ANC Actieve ruisonderdrukkende luidsprekers voor het blokkeren van achtergrondgeluid, zodat u zich kunt concentreren op uw telefoongesprek of werk. Ingebouwde LED om anderen om je heen te waarschuwen dat je bezig bent. Het heeft het allemaal, gewoon de allerbeste Poly USB-headset op de markt. Ook verkrijgbaar is de USB-C-versie voor Apple Macbook of Windows-pc of laptop met USB-C-aansluiting: Poly Blackwire 8225 USB-C stereo bedrade headset

Poly Blackwire 8225 USB-A stereo bedrade headset

Draadloze USB-luisterspoel-compatibele headsets:

Plantronics Savi 8210 UC Mono USB-A draadloze headset

Plantronics Savi 8210 UC Mono USB-A draadloze headset

Poly Savi 8220 UC Stereo USB draadloze computerheadset

Poly Savi 8220 UC Stereo USB draadloze computerheadset

Bluetooth draadloze hoortoestel hanger Bureautelefoon Compatibele systemen:

U kunt de Plantronics MDA220 gebruiken met een SSP-2714-01 Bluetooth-dongle (56-bits beveiliging*) of de Plantronics BT300 Bluetooth-dongle (128-bits beveiliging*).De Plantronics SSP-2714 is een versie van de BT300 die een lager beveiligingsniveau heeft. Het werd gebruikt met veel van de oudere hangers/neklussen. Inkomende audio van een bureautelefoon wordt via Bluetooth naar de Pendant gestuurd. Binnenkomende audio wordt vervolgens via inductie van de hanger naar de luisterspoel(en) gestuurd. De hanger (neklus) heeft meestal een ingebouwde microfoon. Het vangt de stem van de gebruiker op die vervolgens via Bluetooth naar de bureautelefoon of MDA220 wordt gestuurd. Bureautelefoons koppelen niet met het hoortoestel zelf, maar met de Bluetooth-hanger. (In deze situaties worden geen headsets gebruikt.)

Bluetooth-hoortoestel-headset

De Plantronics-dongles zijn speciaal ontworpen voor hangende systemen met Bluetooth-hoortoestellen. Het is bekend dat het compatibel is met de volgende Bluetooth-hoortoestellen: Phonak ComPilot, Oticon Streamer, Phonak iCom, Phonak Unitron uDirect, Rexton Remote, Mini Blu RCU en Blu RCU, Siemens Mini-Tek, ClearSounds Quatro, Starkey SurfLink, Widex M-Dex, Noizfree Beetle H-3ST Neklus en ReSound Unite Telefoonclip+

De neklus/hanger (gemaakt door Clarity, Phonak, Oticon, Siemens, Unitron, Starkey) heeft een ingebouwde microfoon. Het vangt de stem van de gebruiker op en wordt vervolgens via Bluetooth naar de bureautelefoon gestuurd via de MDA220. Er zijn geen koptelefoons nodig.

Als uw hoortoestel geen Bluetooth-neklushanger heeft (om mee te praten), hebt u nodig: om apart een hoortoestelhanger (streamer) aan te schaffen. Anders heb je geen microfoon om in te spreken.

Draadloze oplossing voor gebruik voor softphone op een computer:

Om het Bluetooth-hoortoestel op een pc te gebruiken voor een softphone-toepassing, hebt u alleen de BT300 of een Plantronics SSP2714 en een Bluetooth-hoortoestel-compatibele hanger (Bluetooth-dongle aangesloten op de pc) nodig, en u bent helemaal klaar om te gaan.

hoortoestel draadloze headset voor pc

Optionele Plantronics HL10 Handset Lifter- of EHS-kabels zijn ook compatibel met de MDA220. U kunt kosteloos een van onze headset-experts bellen op HeadsetPlus.com (650-306-9768) als u meer hulp nodig heeft.

*toepassing Opmerking: De klant moet het beveiligingsniveau van zijn Bluetooth-neklushanger bepalen.

Zie ook de Phonak ComPilot (UniTron uDirect2) installatie-/gebruikershandleiding voor enkele voorbeeldinstallaties en gebruikersinstructies.

Zie onze blog over het aansluiten van een Bluetooth-hoortoestel op een kantoortelefoon en het koppelen van uw Bluetooth-hoortoestel aan de MDA220/SSP2714-01

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart