RingCentral Softphone (toepassing) compatibele headsets.


Omdat steeds meer mensen het werk op afstand doen en met de nieuwste technologie waarmee bedrijven hun telefoonsystemen kunnen overschakelen via computers, heeft de eindgebruiker een volledig compatibele handset of headset nodig met de applicatie als RingCentral. Vandaag zullen we een aantal headsets bespreken en voorstellen voor een bedrade en draadloze installatie die volledig compatibel zijn met de populaire softphone RingCentral.

De meeste USB-headsets met snoer of draadloos zijn standaard een audioapparaat. Dankzij de integratie van de headset en de hub van Plantronics, maken Jabra of Sennheiser Remote Call Control (RCC) mogelijk, wat zich vertaalt in de mogelijkheid om oproepen vanaf de headset zelf te beantwoorden, zodat de gebruiker kan rondlopen en niet terug hoeft te rennen naar de bureautelefoon als de softphone overgaat of het toetsenbord of de muis gebruikt om de telefoon te beantwoorden.

Plantronics Blackwire C3215 USB-A, 3,5 mm, MS Skype

Plantronics Blackwire C3215 USB-A, 3,5 mm, MS SkypeWe beginnen onze lijst met de Plantronics C3215, dit is een USB-headset met één oor, met volumeregelaars die de Remote Call Control ondersteunen bij het gebruik van de headset en het downloaden van de Plantronics Hub, de volumeregeling maakt het mogelijk om het volume aan te passen, de microfoon te dempen, oproepen beantwoorden en beëindigen als in de wacht geplaatste oproepen, afhankelijk van de softphone. Ruisonderdrukkende microfoon gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven en ondersteund met RingCentral. De headset kan met elke smartphone worden gebruikt door de 3,5 mm-aansluiting. Haal de jouwe HIER.

Poly 3325 Blackwire USB-A-stereoheadset met 3,5 mm-aansluiting

Poly 3325 Blackwire USB-A-stereoheadset met 3,5 mm-aansluitingDe volgende op onze lijst hebben we de nieuwe Poly 3325, die beide oren bedekt met een rijke stereogeluidskwaliteit, met een gebruiksvriendelijke interface voor volumeregeling. Gewatteerde hoofdband en kussenzachte oorkussens met volledig instelbare 180 graden draaibare luidsprekers en een flexibele microfoonarm. Volledig compatibel met Windows en Mac OS, geleverd met een 3,5 mm-aansluiting zodat u hem kunt gebruiken met uw smartphone of tablet via de 3,5 mm-ingang, toonwaarschuwingen voor dempen aan/uit en volume maximaal/minimaal. Bestel de jouwe voor je RingCentral HIER.

Jabra Evolve2 40UC Mono USB-A Wire Headset

Jabra Evolve2 40 UC Mono USB-A Wire HeadsetJabra biedt een goed gebouwde Evolve2-headset met ingebouwde volumeregelaars en intuïtieve bedieningselementen waarmee u een oproep kunt beantwoorden/beëindigen, het volume kunt aanpassen of de microfoon kunt dempen. Het oorkussen krijgt traagschuim, wat een leuke aanbieding is, vooral als je de headset de hele dag gaat gebruiken. Ingebouwde bezet-verlichting die de gebruiker helpt om mensen te laten weten wanneer ze in gesprek zijn. De microfoonarm heeft een ruisonderdrukkende microfoon en heeft een dempingsoptie door de arm omhoog of omlaag te brengen, beschikbaar op USB-A en USB-C. Bestel de jouwe HIER.

Poly EncorePro EP525 USB-A, USB-C stereoheadset

Poly EncorePro EP525 USB-A, USB-C stereoheadsetPoly biedt de nieuwe 525 aan, een headset met snoer maar met de interface waarmee de eindgebruiker een USB-A of USB-C kan kiezen, wat zich vertaalt in de mogelijkheid om hem op elke computer of laptop te gebruiken. Ruisonderdrukkende microfoon uit de bekende EncorePro-familie, gespreksbesturing met volumeregeling gesprek beantwoorden beëindigen, microfoon dempen en gesprekken in de wacht zetten. De EncorePro 525 is compatibel met een luisterspoel, een leuke optie voor eindgebruikers die op zoek zijn naar iets dat compatibel is met hun hoortoestellen. Bestel de jouwe HIER.

Jabra EVOLVE 75 UC Stereo Bluetooth USB-headset

Jabra EVOLVE 75 UC Stereo Bluetooth USB-headsetJabra biedt de Evolve 75 aan in een draadloze Bluetooth-headset, aangezien een klasse 1 een bereik van maximaal 30 meter biedt tot de meegeleverde Link 370-dongle, met actieve ruisonderdrukking waarmee de gebruiker hem kan inschakelen als het een erg luide omgeving is, zodat de headset blokkeert de meeste geluiden om de gebruiker heen, zodat hij zich kan concentreren op zijn/haar gesprek. Volumeregelaars in de headset en bezet-lampje aan elke kant van de headset. Talk-through-functie waarmee u de headset aan kunt houden en de omgeving kunt horen of zelfs een persoonlijk gesprek kunt voeren. Haal de jouwe HIER.

Poly Voyager 4310 UC Bluetooth Mono USB-A-headset

Poly Voyager 4310 UC Bluetooth Mono USB-A-headsetPoly wordt geleverd met het nieuwe model 7310 UC, een grote verbetering ten opzichte van de oude familie uit de 4200-serie. Met een opnieuw ontworpen BT700 USB-A-dongle, die iets discreter is dan voorheen, kan hij op de laptop worden aangesloten en daar worden bewaard, zelfs als u de laptop moet sluiten en in de draagtas moet doen. Bereik tot 60 meter, akoestische hektechnologie op de microfoonarm die de hoeveelheid ruis die in de microfoon komt in evenwicht houdt, zodat de headset zich kan concentreren op het geluid van de gebruiker. Spreektijd tot 24 uur. Bestel de jouwe HIER.

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadsetPoly biedt de nieuwe Focus 2 Office, de nieuwste headset van Poly waarmee je verschillende apparaten kunt gebruiken, zoals een bureautelefoon, computer en smartphone. Een klasse 1 Bluetooth-headset met een bereik tot 100 voet dankzij de Office-basis. Nieuwe geavanceerde digitale hybride actieve ruisonderdrukking met 3 verschillende niveaus, waarmee u kunt selecteren hoeveel ANC naar believen kan worden gebruikt. Microfoonarm die aan beide kanten kan worden gedragen met mute-functie waarmee u kunt dempen door de giek omhoog of omlaag te brengen. Bestel de jouwe HIER.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart