Nieuwe Poly (Plantronics) Office Wireless Headsets voor 2021


Nieuwe Poly (Plantronics) Office Wireless Headsets voor 2021

Poly (Plantronics) Savi 7210 draadloze headset, monostijl

Dit is echt een mooie headset die in feite de vervanging is voor de Plantronics CS510. Je krijgt ongeveer 400 voet zichtlijn en 12 uur gesprekstijd, wat veel beter is. Wordt geleverd met een geweldige flexibele ruisonderdrukkende microfoon. U kunt vergaderen met 4 andere Savi 7200-headsets als u een belangrijke vergadering moet bijwonen. Het heeft Sound Guard-technologie om uw gehoor te beschermen tegen plotselinge toename van het volume. Headset weegt ongeveer 104g. Het werkt op 64 bit DECT-gecertificeerd Compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly (Plantronics) Savi 7220 draadloze headset, stereostijl

Poly (Plantronics) Savi 7220 draadloze headset, stereostijl

De Poly Savi 7220 is weer een nieuwe verslaving aan de headsetwereld. De Savi 7220 is in principe dezelfde headset als de bovenstaande, maar bedekt beide oren. De Savi 7220 is de verbeterde versie van de Plantronics CS520. Deze nieuwe headset heeft een zichtbereik van ongeveer 400 ft en een bereik van ongeveer 400 ft. Je kunt ook andere headsets uit de Savi 7200-serie gebruiken, maar beperkt tot 3 in plaats van 4. Het heeft een mooie ruisonderdrukkende boommicrofoon die ook flexibel is. Het heeft SoundGuar die je oren beschermt tegen luide pieken in het volume. Het draait op 64 bit DECT-gecertificeerd. Geweldige headset en compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly Voyager 5200 Office Bluetooth-headset 1-weg basis

Plantronics Voyager 5200 Office Bluetooth-headset 1-weg basis

De Plantronics Voyager 5200 Office 1-way base is een behoorlijk coole headset. Het is eigenlijk een mooiere versie van de Plantronics CS530-headset. Het heeft dubbele connectiviteit, wat betekent dat u het kunt aansluiten op uw bureautelefoon en uw mobiele telefoon of Bluetooth-apparaat. De Bluetooth is namelijk ingebouwd in de headset, zodat je hem onderweg mee kunt nemen. Je krijgt ongeveer 7 uur gesprekstijd en ongeveer 250 voet draadloos bereik vanaf de basis, en ongeveer 30 voet van een typische mobiele telefoon. Het heeft 4 microfoons voor geweldige ruisonderdrukking. Het is compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly Voyager 5200 Office Bluetooth-headset 2-weg basis

Plantronics Voyager 5200 Office Bluetooth-headset 2-weg basis

De Plantronics Voyager 5200 Oiffce Blutooth Headset 2-Way Base-headset is een soort koelere versie van de oude Plantronics Savi W730. Je hebt dezelfde drievoudige connectiviteit via bureautelefoon, computer, mobiele telefoon, maar je kunt je headset meenemen als je moet reizen. Het is vrijwel hetzelfde als de direct hierboven geplaatste headset, maar je kunt hem verbinden met 3 apparaten versus 1. Je hebt hetzelfde Bluetooth-bereik van 250 voet vanaf het basisstation en ongeveer 30 voet vanaf een typische mobiele telefoon. Nog 7 uur gesprekstijd en ongeveer 9 dagen standby. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly Voyager 4210 Office Bluetooth-headset 2-weg basis, USB-A

Poly Voyager 4210 Office Bluetooth-headset 2-weg basis, USB-A

De Poly Voyager 4210 Office Bluetooth Headset 2-Way Base, USB-A is weer een nieuwe en coole headset. Het werkt op Bluetooth in plaats van de traditionele DECT-frequentie. Het heeft drievoudige connectiviteit, zodat u het kunt aansluiten op uw bureautelefoon, uw computer en een mobiele telefoon. Je krijgt ongeveer 300ft zichtlijn vanaf de basis. Het heeft dubbele ruisonderdrukkende microfoons die achtergrondgeluiden voor de klant helpen blokkeren. De Bluetooth is ingebouwd in de headset, zodat je de headset overal mee naartoe kunt nemen wanneer dat nodig is. Goede batterijduur van ongeveer 12 uur gesprekstijd. Ingebouwde ondersteuning voor Amazon Alexa en Tile en heeft een ingebouwd druklampje. Compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly Voyager 4220 Stereo Bluetooth-headset voor kantoor 2-weg USB-A

Poly Voyager 4220 Stereo Bluetooth-headset voor kantoor 2-weg USB-A

De Poly Voyager 4220 Office Stereo Bluetooth Headset 2-Way USB-A is vrijwel identiek aan de Poly Voyager 4210, behalve dat hij beide oren bedekt in plaats van één. Hetzelfde grote bereik en gesprekstijd. Je kunt deze ook meenemen voor onderweg. Compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Plantronics Voyager 4210 Office Bluetooth-headset 1-weg basis

Plantronics Voyager 4210 Office Bluetooth-headset 1-weg basis

De Plantronics Voyager 4210 Office Bluetooth Headset 1-Way Base is weer een nieuwe toevoeging aan het assortiment headsets. Je krijgt ongeveer 300ft zichtlijnbereik via Klasse 1 Bluetooth via de basis. In plaats van de drievoudige connectiviteit, wordt deze geleverd met dubbele connectiviteit, zodat u hem kunt aansluiten op uw bureautelefoon en mobiele telefoon. Je krijgt ongeveer 12 uur gesprekstijd op een enkele lading en het heeft geweldige dubbele ruisonderdrukkende microfoons. Het heeft de Bluetooth ingebouwd in de headset, zodat u deze headset onderweg kunt gebruiken. Wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Amazon Alexa en Tile. Compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly Voyager 4220 Office stereo Bluetooth-headset 1-weg

Plantronics Voyager 4220 Office stereo Bluetooth-headset 1-weg

Plantronics Voyager 4220 Office Stereo Bluetooth-headset 1-Way is vrijwel identiek aan de bovenstaande headset, maar dekt 2 oren in plaats van 1. U krijgt hetzelfde geweldige bereik, dezelfde gesprekstijd en kunt hem onderweg meenemen. Het heeft dubbele connectiviteit, zodat u het kunt aansluiten op uw bureautelefoon en Bluetooth-apparaat. Het heeft ondersteuning voor Amazon Alexa en Tile. Compatibel met beantwoorden op afstand. Wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, klik hier om nu te kopen

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset (favoriet van het personeel)

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

De nieuwste toevoeging van Poly, we hebben de Poly Voyager Focus 2 Office, deze nieuwe headset bevat de nieuwste Active Noise Cancelling-technologie met 3 verschillende modulatieniveaus, waardoor de gebruiker de gewenste hoeveelheid ANC kan verhogen of verlagen, afhankelijk van de plaats die is gebruikt worden. Multi-connectiviteit is gevonden zoals in de vorige modellen, zodat u hem kunt gebruiken met uw computer, bureautelefoon en smartphone. tablet. Ingebouwde bezetverlichting aan de zijkanten, erg handig om mensen te laten weten wanneer ze aan het bellen zijn, slimme sensoren ingebouwd, waardoor de gebruiker een oproep kan beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten, slimme microfoonarm, die de microfoon dempt door de microfoon mee te nemen giek omhoog en laat de gebruiker het aan de rechter- of linkerkant dragen. Klik hier om de jouwe vandaag nog te bestellen.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van deze headsets, neem dan gerust contact met ons op

877-999-3838

of

650-306-9768

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Crossmediaco
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart